Stephensonstraat 19 | 4004 JA Tiel | 0344 - 621222 | info@van-herwijnen.nl
van Herwijnen & Co Hommersom & Co Kellenstaete

Over ons

ALH van Herwijnen & co accountants is een snelgroeiende onderneming, actief in accountancy, bedrijfsadvisering, financiële begeleiding. Ons team bestaat uit een drie Registeraccountants, vijf Accountant-Administratieconsulenten en een deskundige staf op het gebied van controle en advisering.

Met onze drie bedrijven bieden wij de totaaloplossing voor u als ondernemer. Binnen ALH van Herwijnen & co accountants richten wij ons primair op accountancy, MKB-accountancy en bedrijfsadvisering. Het fiscaal juridisch advies hebben wij ondergebracht binnen ALH Hommersom & co belastingadviseurs en de administratieve dienstverlening en salarisverwerking binnen Kellenstaete Business Services.

In onze platte organisatiestructuur staat direct en persoonlijk contact met onze klanten centraal en streven wij ernaar de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en waar mogelijk te verbeteren.

Ondernemersvisie

Ondernemers met visie kijken verder dan de dag van vandaag. Dat doen wij ook. We hebben het MKB heel wat te bieden. Om te beginnen persoonlijke betrokkenheid: we willen écht weten wat u beweegt en denken actief mee. U heeft één aanspreekpunt: een deskundige man of vrouw die de ins en outs van uw bedrijf kent. Uw contactpersoon wordt terzijde gestaan door een professioneel team van veelzijdige vakmensen. Met onze inzet wordt uw visie werkelijkheid.