Stephensonstraat 19 | 4004 JA Tiel | 0344 - 621222 | info@van-herwijnen.nl
van Herwijnen & Co Hommersom & Co Kellenstaete

Bloesemtocht 2018

Op zaterdag 21 april 2018 wordt de 26e Nationale Rode Kruis Bloesemtocht georganiseerd door de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis en de KNBLO-Wandelsportorganisatie Nederland. Het doel is steun bieden aan de sociaal zwakkeren in onze samenleving; de chronisch zieke -, gehandicapte -en vereenzaamde mensen, ongeacht leeftijd.

Ons kantoor neemt enthousiast deel aan dit evenement en wij nodigen u graag uit samen met ons deze editie te lopen. Er zijn wandelroutes uitgezet van 8 tot 40 kilometer. Wij zullen de 8, 15 of 25 kilometer wandelen. Alle routes van de Bloesemtocht lopen langs de oevers van de Linge.

Wij zullen de dag aanvangen met een gezamenlijk ontbijt om 08.15 uur verzorgd door en bij BuitenSporig aan het Stationsplein 1 in Tiel. Na het ontbijt zullen wij om 9.36 uur met de trein naar Geldermalsen vertrekken. Uw auto kunt u bij het station gratis parkeren en voor treinkaartjes wordt uiteraard gezorgd.

Aanmelden voor de Bloesemtocht kunt u door middel van een mail sturen naar M.vanOverbeek@vhkt.nl. Graag in uw aanmelding vermelden welke afstand u gaat lopen. Ook kunt u aangeven of u een introducé wilt meenemen. U ontvangt altijd een bevestiging van uw aanmelding.

Wij zien u graag op zaterdag 21 april!